Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Employee benefits

employee klein

Employee benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Sommige werkgevers beperken dat pakket tot het hoogst noodzakelijke, andere bieden een groot aantal financiƫle, sociale en praktische regelingen aan.

Die aanvullende voorwaarden hebben meerdere doelen. Enerzijds wilt u uw medewerkers op meer manieren dan alleen met het salaris belonen voor hun inzet. Tegelijkertijd bent u als werkgever met een goed employee benefits-pakket aantrekkelijk voor gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Daarnaast wilt u misschien gewenst (gezond, veilig) gedrag stimuleren met de extra voorzieningen. Veel werkgevers bieden bijvoorbeeld bedrijfsfitness aan of een fietsenplan of de mogelijkheid om collectief verzekeringen af te sluiten.

Wij adviseren u graag over een afgewogen pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Dat u tevreden medewerkers en een goede arbeidsmarktpositie oplevert en u nauwelijks investering kost. Wij informeren u daarbij ook over de fiscale voordelen. Neem daarvoor contact met ons op.

Tip

Houd uw medewerkers fit
Fitte medewerkers zijn productiever dan medewerkers met een slechte conditie. U kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van uw personeel. En de fiscus ondersteunt u daarbij.

U kunt bijvoorbeeld uw medewerkers belastingvrij bedrijfsfitness aanbieden of de kosten daarvoor vergoeden. Ook kunt u de fiets die uw medewerker aanschaft vergoeden en de kosten daarvan als bedrijfskosten opvoeren.

Meer weten over voorzieningen waar uw medewerkers en u beter van worden? Neem contact met ons op.