Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Recreatie

recreatie1 klein

Vakantie, dat zijn de twee of drie weken in het buitenland waar u het hele jaar zo naar toeleeft. Het is het weekje tussendoor in voor- of najaar. En het is het weekendje weg, de stedentrip of een midweek in de natuur. Het is belangrijk dat u van tijd tot tijd even ertussenuit gaat, lekker zorgeloos ontspannen.

Echt ontspannend is het pas als u zich inderdaad nergens zorgen over hoeft te maken. Dat betekent ook dat u goed verzekerd op reis gaat. Een goede reisverzekering met de juiste dekking.

Blijft u in Europa of gaat u verder weg? Gaat u bijzondere activiteiten ondernemen, wilt u kostbare zaken extra verzekeren? En gaat u vaker dan een keer weg, dan is een doorlopende reisverzekering - één keer afsluiten, het hele jaar verzekerd - waarschijnlijk een verstandige keuze.

Denk ook aan een annuleringsverzekering, die uw kosten vergoedt als uw reis onverhoopt niet door kan gaan. Ook die is er als doorlopende verzekering, waarbij u het hele jaar door in ieder geval geen kosten heeft als u uw reis moet afzeggen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en voorwaarden.

Ook voor uw boot, caravan of camper regelen wij de juiste verzekering. Zodat een schade (of zelfs diefstal) uw vakantiepret niet al te zeer hoeft te bederven. Hoe lang u ook weg gaat, waar u ook heen gaat en wat u gaat doen op vakantie, we zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen van een ongeluk, schade of diefstal. Neem daarvoor contact met ons op.