Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Geachte bezoeker,

Wegens omstandigheden kunnen momenteel alle verzoeken voor relaties van de heer D. Scheeffer niet direct in behandeling worden genomen.

Wij willen u verzoeken zich te wenden tot de heer E. Scheeffer.

U kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-51589098, of per e-mail e.scheeffer@scheeffer.nl.

 

Namens de collega's,

Team Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer B.V.

Wie zijn u van dienst


Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer is een familiebedrijf dat al meer dan een eeuw succesvol bemiddelt op het gebied van:

  • hypotheken (Erkend Hypotheek Adviseur)
  • financieringen
  • pensioenen
  • schadeverzekeringen
  • levensverzekeringen

 

Vanuit het historische pand aan de Singel 19 te Deventer geven de broers E. Scheeffer en D. Scheeffer leiding aan een team gemotiveerde medewerkers. Het bij de ADFIZ aangesloten kantoor is onafhankelijk en werkt samen met een groot aantal aanbieders, zodat aan elke klant een advies op maat gegeven wordt.

Tevens wordt uiteraard gebruik gemaakt van alle moderne hulpmiddelen waardoor de klant optimaal bediend wordt.

Van oudsher beschikt het kantoor over een specialisme: het verzekeren van molens. Hierdoor is het verzekeren van molens en mengvoederbedrijven onlosmakelijk verbonden met Assurantiekantoor Scheeffer.

In de loop der jaren is hierdoor een grote kennis en ervaring ontstaan op het gebied van verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dit heeft er in geresulteerd in een grote landelijke klantenkring.

Elke klant wordt bediend door een eigen adviseur, zodat er voor iedereen een vast aanspreekpunt is. Persoonlijke aandacht en advies staat hierbij voorop!