Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Verkeer

verkeer klein

Een goede motorrijtuigenverzekering bewijst zijn waarde pas op het moment dat u er een beroep op moet doen. Want dan blijkt of u snel en adequaat geholpen wordt en wat de financiƫle gevolgen van de schade zijn.

Uw auto, motor of bestelwagen moet in ieder geval WA-verzekerd zijn. Maar dat betekent niet dat het automatisch wel goed is, als de wettelijke aansprakelijkheid maar verzekerd is. Er zijn erg veel verschillen in soorten verzekeringen, in premies en in de manier waarop u geholpen wordt als u schade heeft. Heeft u recht op een vervangend vervoermiddel, is voor uw auto of bus ruitschade verzekerd, kunt u bij het schadeherstelbedrijf bij u in de buurt terecht, zijn de inzittenden of opzittenden meeverzekerd?

Als u zich door ons laat adviseren, weet u zeker dat u goed verzekerd bent tegen de juiste premie. Maar er zijn meer voordelen. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag en snel voor u. Is er schade, dan zorgen we voor een adequate afhandeling. En wilt u een ander of extra voertuig verzekeren, dan is dit binnen korte tijd geregeld.


Veel gestelde vragen

Is bij het vergelijken van autoverzekeringen alleen de hoogte van de premie van belang?
Zeker niet! Er bestaan grote verschillen tussen de verzekeringsvoorwaarden van verschillende verzekeraars, bijvoorbeeld in de kortingsregeling (bonus/malus), de nieuwwaarderegeling bij cascodekking en zelfs als het gaat om de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering bestaan er dekkingsverschillen.

Hoe bepaalt een verzekeraar of een oldtimer uitsluitend recreatief of hobbymatig gebruikt wordt?
Verzekeraars stellen vaak de eis dat er sprake moet zijn van een andere auto voor dagelijks gebruik en het aantal kilometers dat jaarlijks met de oldtimer gereden mag worden is gemaximeerd.

Hoe verzeker ik mijn tweede auto het beste?
Veel huishoudens hebben inmiddels een tweede auto. Daarbij kan het vaak aantrekkelijk zijn om deze bij dezelfde verzekeraar onder te brengen als de eerste. In veel gevallen kunt u dan profiteren van de korting die met de andere auto is opgebouwd.