Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Recht

recht klein

Er kan eigenlijk altijd wel iets misgaan. Uw kind schopt een bal door een ruit, uw partner laat bij kennissen een spiegel vallen, uw ladder valt op de kas van de buren. Kleine ongelukken die financiële schade met zich meebrengen waarvoor u aansprakelijk bent.

Maar als van uw balkon een vaas valt, op het hoofd van een voorbijganger, die vervolgens lange tijd niet kan werken, dan zijn de gevolgen groot en uw financiële aansprakelijkheid ook. Gelukkig bent u dankzij een goede aansprakelijkheidsverzekering voor zulke gebeurtenissen verzekerd.

Maar soms wordt u volledig onterecht aansprakelijk gesteld of is u iets overkomen waarvoor een ander aansprakelijk is. Dat vindt u althans, maar die ander is het daarmee niet eens. Die onenigheid kan uitmonden in een levensgroot, juridisch conflict, waar uiteindelijk de rechter aan te pas moet komen.

Een rechtsbijstandverzekering biedt u dan waardevolle en vaak onmisbare juridische ondersteuning. Er zijn verschillende rechtsgebieden waarvoor u zich kunt verzekeren. De jaarpremie is laag, zeker in vergelijking met de gangbare juridische uurtarieven en bijkomende kosten. In deze steeds drukkere samenleving, waar conflicten nog wel eens hoog kunnen oplopen, biedt een rechtsbijstandverzekering u veel zekerheid.

Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidserzekering.