Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Hypotheek

hypotheek1 klein

Uw hypotheek is een van de belangrijkste financiële verplichtingen die u aangaat. U leent een hoog bedrag en betaalt gedurende een lange tijd rente en (meestal) aflossing. Het is dus belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt. En zeker omdat er nogal wat keuzemogelijkheden zijn, is een goed advies van een onafhankelijk financieel specialist eigenlijk onmisbaar.

Als u voor het eerst een hypotheek afsluit, komt er nogal wat op u af. Ten eerste wilt u weten welk bedrag u kunt lenen. In de regel kunt u maximaal 4,5 keer uw bruto jaarsalaris lenen, maar dat is wel afhankelijk van uw overige financiële verplichtingen. Vervolgens is er de vraag welke hypotheekvorm het meest bij u past en hoe hoog de rente is. En bij welke geldverstrekker u de hypotheek het beste kunt onderbrengen.

Als onafhankelijk hypotheekspecialist begeleiden wij u graag door het totale hypotheekproces. We berekenen voor u wat mogelijk en verantwoord is, geven u een aantal keuzes en leggen u precies uit wat die keuzes concreet voor u betekenen. Vervolgens gaan wij op zoek naar het beste aanbod (is NHG mogelijk?) van een betrouwbare bank of verzekeraar.

We geven u een vrijblijvend, maar wel persoonlijk, deskundig en doordacht advies. U hoeft daarvoor alleen een afspraak met ons te maken.


Tips

Bespaar op het notaristarief
Het loont de moeite om bij verschillende notarissen te informeren naar het tarief van het opmaken van een hypoteek- of eigendomsakte. Die kunnen enorm verschillen. Op www.notaristarieven.nl treft u meer informatie aan.

Betaal niet onnodig toptoeslag
Als u destijds een tophypotheek afsloot en de WOZ-waarde van uw woning is inmiddels gestegen, betaalt u misschien ten onrechte een ‘toptoeslag’. Wij rekenen dat graag voor u uit.

Geen onzekerheid over uw woonlasten
Met een inkomens- of woonlastenverzekering verzekert u (een gedeelte van) uw woonlasten. Wordt u werkloos of arbeidsongeschikt, dan ontvangt u maandelijks een bedrag om toch uw woonlasten te kunnen blijven voldoen. Dat kan u een prettige extra zekerheid bieden in onzekere tijden.