Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Geldzaken

lenen kost geld


Krediet
Lenen lijkt zo makkelijk. Er zijn veel bedrijven die u een lening aanbieden en dat zijn lang niet alleen banken of financieel adviseurs. Ook bij de aankoop van een auto, meubels of apparatuur zijn er vaak op het oog aantrekkelijke kredietvormen mogelijk.

geldzaken klein

Bij lenen is het belangrijk dat u zakelijk naar het aanbod kijkt. Lenen kost namelijk altijd geld. U moet het geleende terugbetalen, de rente daarop en soms ook nog een premie voor een gekoppelde verzekering. Laat u niet verleiden door de snelheid of het gemak waarmee u de lening kunt afsluiten. Bereken altijd wat het u op korte en lange termijn kost, hou rekening met de voorwaarden en vergelijk het met andere leenmogelijkheden.

Uiteraard kunnen wij u daarbij ondersteunen. Wij zetten graag de mogelijkheden, voorwaarden en voordelen van de verschillende leenvormen voor u op een rij. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie en zijn we volstrekt onafhankelijk in ons advies. Uw financiële belangen staan altijd centraal.


Sparen
Het gezamenlijke spaartegoed van de Nederlanders ligt tegenwoordig zo rond de 300 miljard euro. Dat is gemiddeld per Nederlander zo’n 18.000 euro.

geldzaken2

Sparen is ‘in’ op dit moment. Veel mensen kiezen voor deze relatief veilige manier van vermogensopbouw. Daarbij is het wel belangrijk dat u bewust kiest voor de spaarvorm en spaarbank die bij u passen. Er zijn nogal wat mogelijkheden met allemaal verschillende voorwaarden en rentevergoedingen.

Over het algemeen is de rente hoger naarmate er meer voorwaarden verbonden zijn aan de spaarrekening. Is uw spaarbedrag op elk moment direct opneembaar en heeft u niet te maken met een minimale startinleg of een verplichte periodieke inleg, dan is de rente relatief laag. Zet u uw geld voor langere tijd vast (bijvoorbeeld in een spaardeposito), dan is de rente hoger. Die hogere rente is aantrekkelijk, maar u moet het geld uiteraard wel voor langere tijd kunnen missen.

Wij geven u graag een goed advies, over de juiste spaarrekening met een goede rentevergoeding en prettige voorwaarden bij een betrouwbare bank. Maak een afspraak met ons voor een advies op maat.