Mededeling omtrent relaties van Donald Scheeffer

Met grote ontsteltenis moeten wij u helaas mededelen dat dhr. D. (Donald) Scheeffer plotseling is overleden. Tijdens zijn geliefde fietshobby is een hartstilstand hem noodlottig geworden.

Donald was zeer gewaardeerd om zijn grote werkkracht en zakelijk inzicht . Hij laat een grote leegte achter en wij zullen hem erg missen. Uw belangen waren bij hem in uitstekende handen en wij zullen er alles aan doen om dit zo voort te zetten.  

De wereld draait door en wij willen u in de toekomst zo goed mogelijk van dienst zijn met ons huidige team.

U kunt ons in voorkomende gevallen uiteraard telefonisch benaderen en voor vragen inzake uw verzekeringen kunt u contact opnemen met onze binnendienst:

Nieuwe verzekeringszaken kunt u telefonisch of per mail melden via het algemene e-mailadres binnendienst@scheeffer.nl.

Inzake al uw vragen over uw verzekeringen:

Dhr. Thijs Kroeze, e-mailadres :  t.kroeze@scheeffer.nl

Dhr. Gerben Potman, e-mailadres : g.potman@scheeffer.nl

Inzake vragen over bestaande- en nieuwe schademeldingen :

Dhr. Rik Dokter, e-mailadres : r.dokter@scheeffer.nl

Namens alle collega's van Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer,

Bezoekadres: Singel 19, 7411 HV Deventer
Telefoonnummer: 0570-612353
E-mailadres: info@scheeffer.nl 

Lojack voertuigvolgsysteem

 

lojack

Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer gaat mee met innovatie op het terrein van voertuigvolgsystemen.

In samenwerking LoJack bieden wij u dit na-diefstalsysteem aan, inclusief een abonnement met onder meer service na diefstal. U bent daarmee verzekerd van het lokaliseren van uw voertuig na een diefstalmelding, de verdere begeleiding en het veiligstellen van een gestolen voertuig.

 

LoJack VLU7 inclusief installatie EUR 299,- (excl. BTW) en entreekosten, exclusief abonnementskosten EUR 9,50 excl. BTW per maand. (abonnement wordt per jaar vooraf geïncasseerd)

 

Speciale aanbieding: LoJack VLU7 inclusief installatie, entreekosten en een 3-jarig recovery-abonnement; EUR 569,- Exclusief BTW.

Bij verlenging van het abonnement na afloop van de initiële aanbieding van 3 jaar bedragen de kosten van het recovery-abonnement EUR 7,50 Exclusief BTW per maand. (abonnement wordt per jaar geïncasseerd)

 

Bestel hier uw Lojack