Storing antwoordapparaat

Geachte bezoeker,

Wegens een storing is ons antwoordapparaat momenteel niet bereikbaar.
Onze telecompartner is druk bezig met het achterhalen van de oorzaak en dit zo snel mogelijk op te lossen, zodra de storing is verholpen zal deze melding direct van de website worden gehaald.
Wij verzoeken u in de tussentijd uw verzoeken en wijzigingen kenbaar te maken via info@scheeffer.nl.

Bij dringende / spoedeisende zaken en schades kunt u contact opnemen met de heren Scheeffer.

Bereikbaar op: telefoonnummer 06-22207518 of 06-51589098.

Maandag t/m vrijdag zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:30u en 17:00u.


Onze excuses voor het ongemak.

Team Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer B.V.

 

Employee benefits

employee klein

Employee benefits is het geheel aan voorzieningen dat u ter beschikking stelt aan uw medewerkers. Sommige werkgevers beperken dat pakket tot het hoogst noodzakelijke, andere bieden een groot aantal financiƫle, sociale en praktische regelingen aan.

Die aanvullende voorwaarden hebben meerdere doelen. Enerzijds wilt u uw medewerkers op meer manieren dan alleen met het salaris belonen voor hun inzet. Tegelijkertijd bent u als werkgever met een goed employee benefits-pakket aantrekkelijk voor gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers.

Daarnaast wilt u misschien gewenst (gezond, veilig) gedrag stimuleren met de extra voorzieningen. Veel werkgevers bieden bijvoorbeeld bedrijfsfitness aan of een fietsenplan of de mogelijkheid om collectief verzekeringen af te sluiten.

Wij adviseren u graag over een afgewogen pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Dat u tevreden medewerkers en een goede arbeidsmarktpositie oplevert en u nauwelijks investering kost. Wij informeren u daarbij ook over de fiscale voordelen. Neem daarvoor contact met ons op.

Tip

Houd uw medewerkers fit
Fitte medewerkers zijn productiever dan medewerkers met een slechte conditie. U kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van uw personeel. En de fiscus ondersteunt u daarbij.

U kunt bijvoorbeeld uw medewerkers belastingvrij bedrijfsfitness aanbieden of de kosten daarvoor vergoeden. Ook kunt u de fiets die uw medewerker aanschaft vergoeden en de kosten daarvan als bedrijfskosten opvoeren.

Meer weten over voorzieningen waar uw medewerkers en u beter van worden? Neem contact met ons op.