Storing antwoordapparaat

Geachte bezoeker,

Wegens een storing is ons antwoordapparaat momenteel niet bereikbaar.
Onze telecompartner is druk bezig met het achterhalen van de oorzaak en dit zo snel mogelijk op te lossen, zodra de storing is verholpen zal deze melding direct van de website worden gehaald.
Wij verzoeken u in de tussentijd uw verzoeken en wijzigingen kenbaar te maken via info@scheeffer.nl.

Bij dringende / spoedeisende zaken en schades kunt u contact opnemen met de heren Scheeffer.

Bereikbaar op: telefoonnummer 06-22207518 of 06-51589098.

Maandag t/m vrijdag zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:30u en 17:00u.


Onze excuses voor het ongemak.

Team Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer B.V.

 

Recreatie

recreatie1 klein

Vakantie, dat zijn de twee of drie weken in het buitenland waar u het hele jaar zo naar toeleeft. Het is het weekje tussendoor in voor- of najaar. En het is het weekendje weg, de stedentrip of een midweek in de natuur. Het is belangrijk dat u van tijd tot tijd even ertussenuit gaat, lekker zorgeloos ontspannen.

Echt ontspannend is het pas als u zich inderdaad nergens zorgen over hoeft te maken. Dat betekent ook dat u goed verzekerd op reis gaat. Een goede reisverzekering met de juiste dekking.

Blijft u in Europa of gaat u verder weg? Gaat u bijzondere activiteiten ondernemen, wilt u kostbare zaken extra verzekeren? En gaat u vaker dan een keer weg, dan is een doorlopende reisverzekering - één keer afsluiten, het hele jaar verzekerd - waarschijnlijk een verstandige keuze.

Denk ook aan een annuleringsverzekering, die uw kosten vergoedt als uw reis onverhoopt niet door kan gaan. Ook die is er als doorlopende verzekering, waarbij u het hele jaar door in ieder geval geen kosten heeft als u uw reis moet afzeggen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en voorwaarden.

Ook voor uw boot, caravan of camper regelen wij de juiste verzekering. Zodat een schade (of zelfs diefstal) uw vakantiepret niet al te zeer hoeft te bederven. Hoe lang u ook weg gaat, waar u ook heen gaat en wat u gaat doen op vakantie, we zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële gevolgen van een ongeluk, schade of diefstal. Neem daarvoor contact met ons op.