Storing antwoordapparaat

Geachte bezoeker,

Wegens een storing is ons antwoordapparaat momenteel niet bereikbaar.
Onze telecompartner is druk bezig met het achterhalen van de oorzaak en dit zo snel mogelijk op te lossen, zodra de storing is verholpen zal deze melding direct van de website worden gehaald.
Wij verzoeken u in de tussentijd uw verzoeken en wijzigingen kenbaar te maken via info@scheeffer.nl.

Bij dringende / spoedeisende zaken en schades kunt u contact opnemen met de heren Scheeffer.

Bereikbaar op: telefoonnummer 06-22207518 of 06-51589098.

Maandag t/m vrijdag zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:30u en 17:00u.


Onze excuses voor het ongemak.

Team Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer B.V.

 

Wonen

wonen klein1

Een inboedelverzekering is een van de basisverzekeringen van iedereen die zelfstandig woont. Voor wie een koopwoning heeft, komt daar een opstalverzekering bij. Eenmaal afgesloten worden deze vaak alleen nog bij een verhuizing bekeken of aangepast. Maar het is verstandig om deze ook als u niet verhuist, periodiek te checken.

Bij de meeste inboedelverzekeringen stijgt het verzekerde bedrag automatisch na verloop van tijd omdat uw inboedel door de jaren heen ook meer waard wordt. Maar als u bijvoorbeeld duurdere apparatuur heeft aangeschaft of antieke spullen of een waardevol kunststuk, kan het verzekerde bedrag wel eens te laag zijn. Daarom is het verstandig om na zo’n aanschaf, maar in ieder geval eens in de drie of vijf jaar na te gaan of het verzekerde bedrag nog goed is.

Een te laag verzekerd bedrag kan namelijk ook betekenen dat u bij een kleinere schade maar een gedeelte van het schadebedrag vergoed krijgt. Dat zelfde geldt feitelijk voor een opstalverzekering. Een verbouwing of verbetering van uw woning, kan de waarde aanzienlijk verhogen. En dan is het noodzakelijk om ook uw opstalverzekering aan te passen.

Wij geven u graag een goed advies over de juiste inboedel- en opstalverzekering met het juiste verzekerde bedrag. Heeft u beide al langere tijd geleden afgesloten, neem dan in ieder geval contact met ons op.


Tips

Pas na verbouwing uw verzekering aan!
Heeft u recent uw woning verbouwd of bent u dat binnenkort van plan? De waarde van uw woning zal na de verbouwing veelal gestegen zijn. Vergeet daarom niet uw opstalverzekering hierop aan te passen om onderverzekering te voorkomen.

Denk bij verbouwing ook aan inbraakpreventie
Denk bij een verbouwing ook direct aan preventieve maatregelen door bijvoorbeeld nieuwe ramen en deuren te voorzien van deugdelijk hang en sluitwerk. Op de site Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u veel tips om uw woning beter tegen een inbraak te beschermen. Voldoet uw woning aan het keurmerk dan ontvangt u bovendien veelal een korting op uw inboedelverzekering.

Voorkom onderverzekering
Het komt regelmatig voor dat de opstal- en inboedelverzekering na het afsluiten bijna nooit meer worden bijgesteld.

In de loop der jaren neemt de waarde echter vaak toe doordat u uw woning mogelijk verbouwt en verbetert. Uw opstalverzekering moet dan meegroeien. Datzelfde geldt voor uw inboedelverzekering. U koopt waarschijnlijk geregeld nieuwe spullen en als uw verzekering nog gebaseerd is op de waarde van uw inboedel een flinke tijd geleden, kan het betekenen dat u bij schade niet de volledige waarde krijgt uitgekeerd.

Dus voorkom onderverzekering en check daarom regelmatig of er nog voldoende dekking is. Wij helpen u uiteraard daar graag bij.