Storing antwoordapparaat

Geachte bezoeker,

Wegens een storing is ons antwoordapparaat momenteel niet bereikbaar.
Onze telecompartner is druk bezig met het achterhalen van de oorzaak en dit zo snel mogelijk op te lossen, zodra de storing is verholpen zal deze melding direct van de website worden gehaald.
Wij verzoeken u in de tussentijd uw verzoeken en wijzigingen kenbaar te maken via info@scheeffer.nl.

Bij dringende / spoedeisende zaken en schades kunt u contact opnemen met de heren Scheeffer.

Bereikbaar op: telefoonnummer 06-22207518 of 06-51589098.

Maandag t/m vrijdag zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:30u en 17:00u.


Onze excuses voor het ongemak.

Team Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer B.V.

 

Verkeer

verkeer klein

Een goede motorrijtuigenverzekering bewijst zijn waarde pas op het moment dat u er een beroep op moet doen. Want dan blijkt of u snel en adequaat geholpen wordt en wat de financiƫle gevolgen van de schade zijn.

Uw auto, motor of bestelwagen moet in ieder geval WA-verzekerd zijn. Maar dat betekent niet dat het automatisch wel goed is, als de wettelijke aansprakelijkheid maar verzekerd is. Er zijn erg veel verschillen in soorten verzekeringen, in premies en in de manier waarop u geholpen wordt als u schade heeft. Heeft u recht op een vervangend vervoermiddel, is voor uw auto of bus ruitschade verzekerd, kunt u bij het schadeherstelbedrijf bij u in de buurt terecht, zijn de inzittenden of opzittenden meeverzekerd?

Als u zich door ons laat adviseren, weet u zeker dat u goed verzekerd bent tegen de juiste premie. Maar er zijn meer voordelen. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij die graag en snel voor u. Is er schade, dan zorgen we voor een adequate afhandeling. En wilt u een ander of extra voertuig verzekeren, dan is dit binnen korte tijd geregeld.


Veel gestelde vragen

Is bij het vergelijken van autoverzekeringen alleen de hoogte van de premie van belang?
Zeker niet! Er bestaan grote verschillen tussen de verzekeringsvoorwaarden van verschillende verzekeraars, bijvoorbeeld in de kortingsregeling (bonus/malus), de nieuwwaarderegeling bij cascodekking en zelfs als het gaat om de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering bestaan er dekkingsverschillen.

Hoe bepaalt een verzekeraar of een oldtimer uitsluitend recreatief of hobbymatig gebruikt wordt?
Verzekeraars stellen vaak de eis dat er sprake moet zijn van een andere auto voor dagelijks gebruik en het aantal kilometers dat jaarlijks met de oldtimer gereden mag worden is gemaximeerd.

Hoe verzeker ik mijn tweede auto het beste?
Veel huishoudens hebben inmiddels een tweede auto. Daarbij kan het vaak aantrekkelijk zijn om deze bij dezelfde verzekeraar onder te brengen als de eerste. In veel gevallen kunt u dan profiteren van de korting die met de andere auto is opgebouwd.