Storing antwoordapparaat

Geachte bezoeker,

Wegens een storing is ons antwoordapparaat momenteel niet bereikbaar.
Onze telecompartner is druk bezig met het achterhalen van de oorzaak en dit zo snel mogelijk op te lossen, zodra de storing is verholpen zal deze melding direct van de website worden gehaald.
Wij verzoeken u in de tussentijd uw verzoeken en wijzigingen kenbaar te maken via info@scheeffer.nl.

Bij dringende / spoedeisende zaken en schades kunt u contact opnemen met de heren Scheeffer.

Bereikbaar op: telefoonnummer 06-22207518 of 06-51589098.

Maandag t/m vrijdag zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:30u en 17:00u.


Onze excuses voor het ongemak.

Team Assurantiekantoor van 1887 H.M. Scheeffer B.V.

 

Recht

recht klein

Er kan eigenlijk altijd wel iets misgaan. Uw kind schopt een bal door een ruit, uw partner laat bij kennissen een spiegel vallen, uw ladder valt op de kas van de buren. Kleine ongelukken die financiële schade met zich meebrengen waarvoor u aansprakelijk bent.

Maar als van uw balkon een vaas valt, op het hoofd van een voorbijganger, die vervolgens lange tijd niet kan werken, dan zijn de gevolgen groot en uw financiële aansprakelijkheid ook. Gelukkig bent u dankzij een goede aansprakelijkheidsverzekering voor zulke gebeurtenissen verzekerd.

Maar soms wordt u volledig onterecht aansprakelijk gesteld of is u iets overkomen waarvoor een ander aansprakelijk is. Dat vindt u althans, maar die ander is het daarmee niet eens. Die onenigheid kan uitmonden in een levensgroot, juridisch conflict, waar uiteindelijk de rechter aan te pas moet komen.

Een rechtsbijstandverzekering biedt u dan waardevolle en vaak onmisbare juridische ondersteuning. Er zijn verschillende rechtsgebieden waarvoor u zich kunt verzekeren. De jaarpremie is laag, zeker in vergelijking met de gangbare juridische uurtarieven en bijkomende kosten. In deze steeds drukkere samenleving, waar conflicten nog wel eens hoog kunnen oplopen, biedt een rechtsbijstandverzekering u veel zekerheid.

Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een goede rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidserzekering.